202010 Alb wzcBrouw Merch  18b.jpg

ONTDEK POLYPROD

POLYPROD-3D-Slider-Polyfibre-Fond.png

POLYPROD  

mineraalgebonden houtwolplaten

met isolatie

 

Het assortiment van Polyprod richt zich op 3 verschillende producten: geëxpandeerd polystyreen (EPS), houtwol (WW) en rotswol (RW). Sommigen kunnen met elkaar gecombineerd worden: houtwol met EPS of houtwol met rotswol.

Dit, afhankelijk van de vereiste thermische, mechanische akoestische of brandwerende prestaties, stelt ons in staat om u een volledig gamma van producten gewijd aan de isolatie van bijvoorbeeld parkeergarages aan te bieden.

®

Houtwolpanelen combineren alle goede en beschermende eigenschappen van hout: ze zijn van nature duurzaam en hebben dezelfde levensduur als het gebouw waarin zij gebruikt worden. Hun oppervlaktestructuur zorgt voor uitstekende akoestische eigenschappen.

De Rocafibre RSD A2 is een 15mm hoogwaardig mineraal gebonden houtwolpaneel van rode spar en portlandcement, gecombineerd met een rotswolpaneel in variabele dikte.  De brandclassificatie van het product maakt het toepasbaar in ondergrondse parkeergarages, technische lokalen en trappenhallen.  Rocafibre RSD A2 zal als hitteschild fungeren om de integriteit van het gebouw langer te bewaren.

ONTDEK DE PRODUCTEN

POLYPROD-Images-POLYFIBRE-G15.png
POLYPROD-Images-ROCAFIBRE-RSD.png

RAADPLEEG DOCUMENTEN

TARIEVEN

CERTIFICATEN

INFO