top of page
Opstartruimte

Albintra is dé Houtwolspecialist

 

Wij staan garant voor onze hoogste kwaliteit en jarenlange inzet voor een uitgebreid houtwolprogramma in België en Luxemburg.

ONS VERHAAL

Sinds 1971 neemt Albintra op de Belgische en Luxemburgse markt een belangrijke positie in als invoerder-verdeler van bouwspecialiteiten voor handelaars in bouwmaterialen, hout, isolatiematerialen, dakmaterialen en bouwkunststoffen.

 

Dienstverlenend, vakbekwaam en concurrentieel zijn, met respect voor een ernstig commercieel beleid, dat is de filosofie van Albintra.

 

Met meer dan 30 jaar ervaring in houtwol oplossingen, zijn wij de houtwolspecialist in België en het Groothertogdom Luxemburg.

​We bieden talrijke duurzame houtwolpanelen die de thermische en akoestische isolatie erg bevorderen.

Verbetering van de energie-efficiêntie

Verlaging CO2-verbruik 

100% milieuvriendelijke grondstoffen

Uitstekende geluidsabsorptie

Beschikbaar in verschillende uitvoeringen

DSC_0486_huge.jpg

ONZE KERNWAARDEN

Afbeelding kwaliteit.png
Senior Businesswoman
werkomgeving

KWALITEIT

Albintra is dankzij de hoogste kwaliteit en jarenlange inzet voor een uitgebreid houtwolprogramma in België en Luxemburg, als marktleider gepositioneerd. In een wereld vol verandering en digitalisatie, kan u voortaan dankzij De Houtwolspecialist, alle knowhow en innovatie op één plek terugvinden.

 

VERTROUWEN

Reeds decennia is Albintra met zijn houtwolspecialisten de vaste partner in de ontwikkeling en ondersteuning van projecten met houtwolplaten bij architecten en aannemers. De kennis en ervaring van De Houtwolspecialist(en) in evoluerende akoestische criteria, brandnormering en thermische vereisten, zorgen voor een up-to-date integratie op uw projecten. 

 

DUURZAAMHEID

Onze houtwolpanelen zorgen voor een verbetering van de energie-efficiëntie en een verlaging van het CO2-verbruik. Ze zijn vervaardigd uit 100% milieuvriendelijke grondstoffen

bottom of page