CEWOOD NATUREPLUS CERTIFICAAT

CEWOOD, de Letse fabrikant van houtwol panelen, heeft het internationaal gerenommeerde NaturePlus certficaat ontvangen voor zijn akoestische, design en constructieve panelen.
Het NaturePlus certficaat is een gerenommeerde certificering voor de duurzaamheid van bouwmaterialen en het voldoen aan de eisen van gezondheid, milieubescherming en functionaliteit.
Met dit certificaat wordt bevestigd dat de CEWOOD panelen aan deze hoge eisen voldoen en dat het bedrijf inzicht heeft in de veiligheid van het materiaal voor de gezondheid, de milieuvriendelijke productie en de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen tijdens alle productiestadia van het materiaal.

01_ekologija.jpg

Sinds haar oprichting besteedt CEWOOD bijzondere aandacht aan 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten die op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. De panelen zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout, zijn bovendien veilig voor de gezondheid van de mens, niet-allergisch en zorgen voor een goed binnenklimaat en akoestisch comfort.