CEWOOD WORDT LID VAN EUROPA'S GROOTSTE NETWERK VOOR DUURZAAM BOUWEN

CEWOOD maakte bekend dat ze trotse leden zijn van DGNB, Europa's grootste netwerk voor duurzaam bouwen. Het doel is om de bouwkwaliteit en daarmee de levenskwaliteit over de hele wereld te verbeteren. Als onafhankelijke en non-profitorganisatie werkt DGNB samen met een aantal andere belangrijke spelers in de bouw- en vastgoedsector om dit goede doel na te streven. Wat alle leden van DGNB gemeen hebben, is de interesse en bereidheid om actief te werken aan meer duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector.

DGNB stelt dat duurzaamheid niet alleen de nieuwste trend is, maar ook een gouden kans is om de wereld die we om ons heen bouwen te veranderen, zodat we er prettig in kunnen leven en werken en gezond kunnen blijven. CEWOOD deelt dezelfde overtuigingen en heeft sinds de oprichting hoge kwaliteitsnormen voor zijn producten gesteld en ervoor gekozen om ze te produceren van 100% natuurlijke materialen, waardoor de veiligheid voor de menselijke gezondheid wordt gegarandeerd. We werken voortdurend aan verbeteringen in onze productie en in het eindproduct om te voldoen aan alle groeiende eisen van een goed opgeleide samenleving die weet wat ze kunnen verwachten van de hedendaagse bouwmaterialen.

“De deelname van CEWOOD aan DGNB is slechts een logische volgende stap in ons groene pad, en we zijn er trots op dat Europa's grootste netwerk van duurzame gebouwen CEWOOD-panelen heeft erkend en waarde in het bedrijf ziet groeien.”

Voor bewoners, maar ook voor eigenaren en investeerders van gebouwen, bieden duurzame gebouwen talloze voordelen – van het vermijden van gevaarlijke materialen tot het realiseren van lagere incidentele kosten terwijl het gebouw in gebruik is, naast het langetermijnwaardebehoud van het gebouw.

CEWOOD is een Lets bedrijf met een fabriek in Jaunlaicene, dat houtwolpanelen produceert dat over de hele wereld wordt gebruikt. Ze zijn ideaal voor plafond- en wanddecoratie en bieden een aantal voordelen: 100% natuurlijke oorsprong, effectieve geluidsabsorptie, verbeterd ruimteakoestisch comfort en microklimaat. Dit is een kosteneffectieve oplossing voor plafond- en wandafwerking, snel en eenvoudig te installeren en gaat lang mee. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan het feit dat de panelen alleen bestaan ​​uit 100% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die op een milieuvriendelijke manier zijn verkregen. De panelen zijn gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout op basis van groene energie. De panelen hebben kwaliteits- en duurzaamheidscertificaten, waaronder Nature Plus, M1, Powered by Green. En nu zijn we lid geworden van DGNB.

DGNB_Verein_block.png
cewood_logo-web-size_huge.jpg