Bürgerbüro_Detail_Platten_Originalbild

ONTDEK HERADESIGN

042-villAma_Vesa_Loikas_Photography_2013

HERADESIGN   

houtwol akoestiekplaten

 

Heradesign: creatief en onconventioneel. 

Zo zien duurzame akoestische oplossingen eruit.  Hoogwaardige akoestische houtwoloplossingen bieden bijna onbeperkte mogelijkheden op het gebied van vormgeving en de bouw van ruimten met een grote ecologische levenskwaliteit.  De houtwolpanelen van Heradesign overtuigen door hun veelzijdigheid en worden voor plafonds en aan de muur gebruikt.

®

De akoestische panelen van Heradesign combineren gevarieerde vormingsmogelijkheden met een uitstekende akoestische functionaliteit.  Ze overtuigen op elk terrein met zeer goede eigenschappen op het gebied van geluidsabsorptie, ecologie en duurzaamheid.

De belangrijkste toepassingsgebieden zijn: vorming (scholen en crèches), sport, kantoor, infrastructuur, entertainment en vrije tijd.

 

Voordelen van deze akoestische houtwolpanelen:

  • Magnesiet gebonden houtwol

  • Zeer maatvast +1/-1 mm

  • Soepele vezel en minder stof bij verwerking

  • Waaier aan brandrapporten

  • Balimpact bestendig

ONTDEK DE PRODUCTEN

Voor perfecte ruimteakoestiek en geluidsisolatie

Ruimtelijke akoestiek is een van de belangrijkste elementen die de gezondheid en het gemoed van mensen wezenlijk beïnvloedt, ook als zij hier niet bewust mee bezig zijn. Dankzij de uitstekende geluidsabsorptiewaarden en de toepassing van duurzame materialen en technologieën zorgen de akoestische systemen van HERADESIGN® voor een wezenlijke verbetering van de ambiance en de ruimteakoestiek. Het welzijn neemt toe en daarmee ook de efficiency, het concentratie- en het prestatievermogen.

RAADPLEEG DOCUMENTEN

TARIEVEN

HERADESIGN houtwol
akoestiekplaten

Geldig sinds 01/02/2021

HERADESIGN houtwol
akoestiekplaten

Geldig sinds 01/02/2022

CERTIFICATEN

INFO